Хонь, үхрийн махны нийлүүлэгч сонгон шалгаруулах тендер

1. Захиалагч эрх бүхий аж ахуйн нэгж, байгууллагыг Юнисервис солюшн ХХК, Мариотт ХХК, Интернэшнл Медикал Сентер, М-Си-Эс Проперти ХХК, Шангри-Ла Улаанбаатар Хотел ХХК-д хонь, үхрийн махны бэлтгэн нийлүүлэгч сонгон шалгаруулах нээлттэй тендер шалгаруулалтад оролцохыг урьж байна.

Хувилбар 1 : Үхрийн мах

Beef English

Үхрийн мах, Монгол

Тайлбар

Тоо Хэмжээ, кг

1

Beef meat boneless

Шулсан мах

 

     131,905

2

T-Bone

Т-боне

 

             120

3

Beef Leg Boneless Cuts

Хэрчсэн Үхрийн Гуяны Цул

Нимгэн хавтгай 4х4х2мм, нарийн савх, хуушуур 15 хүртэл хувь

          7,984

4

Beef Leg Boneless

Үхрийн Ясгүй Гуя

Хонгоны мах авах, 5кг савлах

       14,723

5

Beef Ribeye Boneless

Үхрийн Ясгүй Ribeye

Өндөр гурвийн ясгүй мах

             11

6

Beef Ribeye IMPORT  (Midfield)

Үхрийн Ясгүй Ribeye (Импорт)

Австрали гол мах, халал

              189

7

Beef Shank Boneless

Үхрийн Цул Шаант

 

             583

8

Beef Striploin Boneless

Үхрийн Нуруу

 

        11,680

9

Beef Fillet Local

Гол Мах (Дотоод)

Жигд хэмжээтэй

        10,106

10

Beef Fillet Import

Гол Мах (Импорт)

Австрали гол мах, халал

           1,032

11

Beef belly

Гүзээ

 

           1,458

12

Beef Tongue

Хэл

 

           1,578

13

Beef Liver

Үхрийн Элэг

 

             243

14

Beef Rectum

Үхрийн Гургалдай/Хошного

 

                46

15

Beef Ox-Tail

Үхрийн Годон

 

              626

16

Beef Ball

Үхрийн Бөөрөнхий Мах

25-30гр 1 уутандаа 5кг савалгаатай байх

           1,335

17

Beef Cube Goulash

Үхрийн Гуляшны Мах

2.5 х 2.5см хэмжээтэй

           1,119

18

Beef Goulash Soup Mini

Үхрийн Гуляшны Жижиг Мах

2 янзаар авна, 1.5х1.5см, 1.2х1.2см

              126

19

Beef Cutlet

Үхрийн Котлет

90гр хонины сүүлтэй,  машиндаж биш, том хэрчилттэй байх, гараар

           1,680

20

Beef Hamburger

Үхрийн Бургерны Мах

Мини 70гр (5x5cм)
том бургер 250гр (10x10)

           1,133

21

Beef Ribs Cut PER 500-600GM

Хөрөөдсөн Хавирга 500-600гр

Өндөр гурвийг толгой, сүүлгүйгээр 1 хэсэг нь 500-600гр байхаар хөрөөдсөн байна.

           2,151

22

Beef Ribs 

Жижиглэж хөрөөдсөн хавирга

Ойролцоогоор 4х3см

              101

23

Beef Ribs 

Хөрөөдсөн хавирга

6-7см урттай нэг хавирга

           9,600

24

Beef Ribeye Bone

Ястай Ribeye

Өндөр гурвийн ястай мах

           5,409

25

Beef Three Ribs with Meat Cut

3-н Хавирга, Махтай

Өндөр гурвав толгой сүүлгүй

           1,112

26

Beef Bone

Булууны яс

 

           1,956

27

Beef Stew Meat

Үхрийн Тойг

 

           2,126

 

 

 

НИЙТ

    210,133

Хувилбар 1 : Хонины мах

Lamb English

Хонины мах, Монгол

Тайлбар

Тоо Хэмжээ, кг

1

Lamb Whole

Гулууз мах

20-26кг байх

       69,570

2

Lamb Whole 12-18 KG PER

Гулууз мах

12-18кг байх хүзүүгүй

              381

3

Lamb Boiled Head Boneless

Хонины Чанасан Толгойн Шулсан Мах

 

              133

4

Lamb Breast Boneless Roll

Хонь-Цээж Махан Ороомог

 

              133

5

Lamb Leg Boneless

Шулсан гуяны мах

Өөх багатай гуяны мах 5кг-р савлах

        16,269

6

Lamb Boneless

Шулсан мах

Толгойноос бүсад шулсан мах

        79,150

7

Lamb Loin Boneless

Гол мах

 

               34

8

Lamb Rack with Fillet

Өндөр 7 хавирга, махтай

Хальс байхгүй байх

          3,819

9

Lamb Ribs / Chop  PRE CUT

Хөрөөдсөн хавирга

2 хавиргатай урт нь 3-4см байх, хальсгүй

                68

10

Lamb Ribs / Chop  PRE CUT

Хөрөөдсөн хавирга

2 хавиргатай урт нь 4-6см байх, хальсгүй

        18,300

11

Lamb Sirloin Boneless

Нурууны шулсан мах

Ясгүй нурууны уртаараа шулсан мах

           1,997

12

Lamb Leg Bone

Ястай гуя

 

              229

13

Lamb Front Leg with Bone

Ястай хаа

 

              290

14

Lamb Sirloin&Back Whole with Bone

Сирлойн

Хавирганаас сүүжний хоорондох нуруу

                40

15

Lamb Tail Fat

Сүүлний өөх

 

           4,553

16

Lamb Shank

Шант

Бүтнээр нь эсвэл 4 хэсэг хөрөөдүүлэх

           1,201

17

Lamb Shank

Шантны мах

ясгүй булчин мах

              965

18

 

Таван цул

 

          3,540

19

Lamb liver

Элэг

 

             180

 

 

 

НИЙТ

   200,853

Хувилбар 2 : Үхрийн мах

 

Beef English

Үхрийн мах, Монгол

Тайлбар

Тоо Хэмжээ, кг

1

Beef whole

гүлүүз мах

6-8 хэсэгт хуваах

      178,065

2

Beef meat boneless

Шулсан мах

 

        24,505

3

Beef Leg Boneless Cuts

Хэрчсэн Үхрийн Гуяны Цул

Нимгэн хавтгай 4х4х2мм, нарийн савх, хуушуур 15 хүртэл хувь

           7,984

4

Beef Leg Boneless

Үхрийн Ясгүй Гуя

Хонгоны мах авах, 5кг савлах

        14,723

5

Beef Ribeye Boneless

Үхрийн Ясгүй Ribeye

Өндөр гурвийн ясгүй мах

                11

6

Beef Ribeye IMPORT  (Midfield)

Үхрийн Ясгүй Ribeye (Импорт)

Австрали гол мах, халал

             189

7

Beef Shank Boneless

Үхрийн Цул Шаант

 

             583

8

Beef Striploin Boneless

Үхрийн Нуруу

 

        11,680

9

Beef Fillet Local

Гол Мах (Дотоод)

Жигд хэмжээтэй

        10,106

10

Beef Fillet Import

Гол Мах (Импорт)

Австрали гол мах, халал

          1,032

11

Beef belly

Гүзээ

 

          1,458

12

Beef Tongue

Хэл

 

           1,578

13

Beef Liver

Үхрийн Элэг

 

              243

14

Beef Rectum

Үхрийн Гургалдай/Хошного

 

                46

15

Beef Ox-Tail

Үхрийн Годон

 

              626

16

Beef Ball

Үхрийн Бөөрөнхий Мах

25-30гр 1 уутандаа 5кг савалгаатай байх

           1,335

17

Beef Cube Goulash

Үхрийн Гуляшны Мах

2.5 х 2.5см хэмжээтэй

           1,119

18

Beef Goulash Soup Mini

Үхрийн Гуляшны Жижиг Мах

2 янзаар авна, 1.5х1.5см, 1.2х1.2см

              126

19

Beef Cutlet

Үхрийн Котлет

90гр хонины сүүлтэй,  машиндаж биш, том хэрчилттэй байх, гараар

           1,680

20

Beef Hamburger

Үхрийн Бургерны Мах

Мини 70гр (5x5cм)
том бургер 250гр (10x10)

           1,133

21

Beef Ribs Cut PER 500-600GM

Хөрөөдсөн Хавирга 500-600гр

Өндөр гурвийг толгой, сүүлгүйгээр 1 хэсэг нь 500-600гр байхаар хөрөөдсөн байна.

           2,151

22

Beef Ribs 

Жижиглэж хөрөөдсөн хавирга

Ойролцоогоор 4х3см

              101

23

Beef Ribeye Bone

Ястай Ribeye

Өндөр гурвийн ястай мах

           5,409

24

Beef Three Ribs with Meat Cut

3-н Хавирга, Махтай

Өндөр гурав толгой сүүлгүй

           1,112

25

Beef Bone

Булууны яс

 

           1,956

26

Beef Stew Meat

Үхрийн Тойг

 

              326

 

 

 

НИЙТ

      91,213

Хувилбар 2 : Хонины мах

 

Lamb English

Хонины мах, Монгол

Тайлбар

 Тоо Хэмжээ, кг

1

Lamb Whole

Гулууз мах

20-26кг байх

      208,495

2

Lamb Whole 12-18 KG PER

Гулууз мах

12-18кг байх хүзүүгүй

             381

3

Lamb Boiled Head Boneless

Хонины Чанасан Толгойн Шулсан Мах

 

              133

4

Lamb Breast Boneless Roll

Хонь-Цээж Махан Ороомог

 

              133

5

Lamb Leg Boneless

Шулсан гуяны мах

Өөх багатай гуяны мах 5кг-р савлах

        16,269

6

Lamb Boneless

Шулсан мах

 

          7,150

7

Lamb Loin Boneless

Гол мах

 

                34

8

Lamb Rack with Fillet

Өндөр 7 хавирга, махтай

Хальс байхгүй байх

           3,819

9

Lamb Ribs / Chop  PRE CUT

Хөрөөдсөн хавирга

2 хавиргатай урт нь 3-4см байх, хальсгүй

                68

11

Lamb Sirloin Boneless

Нурууны шулсан мах

Ясгүй нурууны уртаараа шулсан мах

          1,997

12

Lamb Leg Bone

Ястай гуя

 

            229

13

Lamb Front Leg with Bone

Ястай хаа

 

              290

14

Lamb Sirloin & Back Whole with Bone

Сирлойн

Хавирганаас сүүжний хоорондох нуруу

                40

15

Lamb Tail Fat

Сүүлний өөх

 

           4,553

16

Lamb Shank

Шант

Бүтнээр нь эсвэл 4 хэсэг хөрөөдүүлэх

           1,201

17

Lamb Shank

Шантны мах

ясгүй булчин мах

             965

18

Lamb offals

Таван цул

 

           3,540

19

Lamb liver

Элэг

 

              180

 

 

 

НИЙТ

   249,478

*2018 оны 11-р сарын 1-ээс 2019 оны 10 сарын 31-г дуустал хүртэл хэрэглээ

Захиалагч шалгарсан нийлүүлэгчидтэй дээрх хугацааг дуустал аль 1 хувилбарыг сонгон худалдах, худалдан авах мастер гэрээ байгуулан хамтран ажиллана.

2. Оролцогчид тавигдах шаардлага

Тендерт оролцогч нь дор дурдсан шаардлагуудыг бүрэн хангасан байна. Үүнд:

  • Шалгаруулалт зарласан чиглэлээр 1-ээс доошгүй жил үйл ажиллагаа эрхэлсэн байх;
  • Мах хадгалах зориулалтын шаардлага хангасан агуулахтай байх;
  • Мах тээвэрлэх зориулалтын тээврийн хэрэгсэлтэй байх.
  • Сүүлийн нэг жилийн борлуулалтын орлого 900 сая төг-с дээш байх

3. Тендер шалгаруулалттай холбоотой мэдээлэл, баримт бичиг авах бол доорх хаягаар хандана.

Нэр, албан тушаал:

Л.Батбилэг

Юнисервис Солюшн ХХК-ийн Худалдан авалтын менежер

Хаяг:

Сүхбаатар дүүрэг, 1-р хороо, Олимпийн гудамж 19, Шангрила центер, Оффис Тауэр, 6-р давхар, 602 тоот

Утас:

8808-6606

Имэйл:

tender1813@mcs.mn

4. Бүрдүүлэх материал

Зөвхөн шаардлага хангасан оролцогч баримт бичиг худалдаж авах эрхтэй ба дараах материалыг 2018 оны 9-р сарын 24-нөөс эхлэн 10-р сарын 05-ны дотор бүрдүүлэн авч болно.

  • Тендер шалгаруулалтанд оролцох сонирхлоо илэрхийлсэн албан тоот
  • Компанийн улсын бүртгэлийн гэрчилгээний хуулбар
  • Доор заасан дансанд эргэн төлөгдөхгүй нөхцөлтэй 50,000 төгрөгийн хураамж төлсөн баримт

Дансны нэр:

Юнисервис Солюшн ХХК

Банк:

Худалдаа Хөгжлийн Банк

Голомт Банк

Дансны дугаар:

499073593

2010000095

Гүйлгээний утга:

MCS1813 тендерийн хураамж, РД: (компанийн регистерийн дугаарыг бичих)

5. Тендер өгөх

  • Хаяг: Энэхүү урилгын 3-т заасан хаяг
  • Огноо: 2018 оны 10-р сарын 12-ны 12:00 цагаас өмнө

Нээлтэд зөвхөн Тендерийн хорооны гишүүд байлцаж, тендерийг хүлээн авсан өдөр хаалттай нээнэ.

6. Тендерт оролцогч баримт бичиг бэлтгэх, ирүүлэхтэй холбогдон гарах зардлыг өөрөө бүрэн хариуцна.